Verzenden

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. De verzendkosten bedragen €5,75 binnen Nederland en €9,75 naar België en Duitsland. De pakketten worden bezorgd op maandag t/m zaterdag.

Voor bestellingen boven de €100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Let op: retourneer je items en komt je bestelwaarde uit op onder de €100,-? Dan brengen wij de oorspronkelijk verzendkosten van €5,75 in rekening.

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.

Je kan je bestelling volgen met een track & trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van je bestelling. Indien je geen e-mail hebt ontvangen, kun je het beste je ongewenste mailbox controleren. Het komt namelijk wel eens voor dat onze e-mail in de ongewenste mailbox terecht komt.
Heb je vragen over je bestelling? Stuur ons dan een e-mail op info@adorafleur.nl of neem contact op via WhatsApp. Wij streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

RETOURNEREN
Retouradres:
Adorafleur ALLSAFE mini
Schaapherderweg 1-B
2988 CK Ridderkerk

U kunt uw artikel(en) binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. Laat ons vooraf per e-mail: info@adorafleur.nl weten dat u wilt retourneren waarin u uw ordernummer en de artikel(en) die u wilt ruilen of retourneren vermeldt. U retourneert uw artikel(en) op eigen kosten in de originele verpakking. Indien uw retour in goede orde is ontvangen, krijgt u het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 7 dagen na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Retourneringen die niet binnen het retourtermijn zijn terug gestuurd, worden niet in behandeling genomen en zullen worden teruggestuurd. De (retour)kosten hiervan zijn voor de koper.   

Retourvoorwaarden

-De artikelen dienen ongedragen en in originele verpakking geretourneerd te worden inclusief aangehecht label.
-Bij constatering van vlekken of geuren tijdens het passen, moeten wij jouw retour weigeren.
-Wij bieden geen wasgarantie en verlenen ook geen garantie op knopen en ritsen.
-SALE ITEMS KUNNEN NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories