Verzenden

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. De verzendkosten bedragen €5,95 binnen Nederland en €9,75 naar België, Duitsland en Frankrijk. De pakketten worden bezorgd op maandag t/m zaterdag.

Voor bestellingen boven de €100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Let op: retourneer je items en komt je bestelwaarde uit op onder de €100,-? Dan brengen wij de oorspronkelijke verzendkosten in rekening.

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.
Je kan je bestelling volgen met een track & trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van je bestelling. Indien je geen e-mail hebt ontvangen, kun je het beste je ongewenste mailbox controleren. Het komt namelijk wel eens voor dat onze e-mail in de ongewenste mailbox terecht komt.
Heb je vragen over je bestelling? Stuur ons dan een e-mail op info@adorafleur.nl.

Aankopen in de showroom, kunnen NIET geruild of geretourneerd worden omdat je in de showroom de gelegenheid hebt om de items te bekijken en te passen. Online aankopen kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden in onze showroom. Deze kunnen enkel geretourneerd worden naar het onderstaande retouradres.

RETOURNEREN
Retouradres:
Adorafleur ALLSAFE mini
Schaapherderweg 1-B
2988 CK Ridderkerk

Je kunt jouw artikel(en) binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. Laat ons vooraf per e-mail: info@adorafleur.nl weten dat je wil retourneren waarin je jouw ordernummer en de artikel(en) die je wil ruilen of retourneren vermeldt.

Vermeld jouw naam en of ordernummer in of op het pakketje zodat wij weten dat het pakketje van jou afkomstig is. Retouren die binnenkomen zonder naam en of ordernummer kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je retourneert jouw artikel(en) op eigen kosten in de originele verpakking. Indien jouw retour in goede orde is ontvangen, krijg je het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 7 dagen na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Retourneringen die niet binnen het retourtermijn zijn terug gestuurd, worden niet in behandeling genomen en zullen worden teruggestuurd. De (retour)kosten hiervan zijn voor de koper.   

Retourvoorwaarden

-De artikelen dienen ongedragen en in originele verpakking geretourneerd te worden inclusief aangehecht Adorafleur label tag.
-Bij constatering van vlekken of geuren tijdens het passen, moeten wij jouw retour weigeren.
-Wij bieden geen wasgarantie en verlenen ook geen garantie op knopen en ritsen.
-SALE ITEMS KUNNEN NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories