Retourneren

Retouradres:
Adorafleur ALLSAFE mini
Schaapherderweg 1-B
2988 CK Ridderkerk

Je kunt jouw artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Laat ons vooraf per e-mail: info@adorafleur.nl weten dat je wil retourneren waarin je jouw ordernummer en de artikel(en) die je wil ruilen of retourneren vermeldt. Indien je geen ordernummer hebt, graag je naam + achternaam vermelden.

Vermeld jouw naam en of ordernummer in of op het pakketje zodat wij weten dat het pakketje van jou afkomstig is. Retouren die binnenkomen zonder naam en of ordernummer kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je retourneert jouw artikel(en) op eigen kosten in de originele verpakking. Indien jouw retour in goede orde is ontvangen, krijg je het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 7 dagen na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Retourneringen die niet binnen het retourtermijn zijn terug gestuurd, worden niet in behandeling genomen en zullen worden teruggestuurd. De (retour)kosten hiervan zijn voor de koper. 

Retourvoorwaarden

-De artikelen dienen ongedragen en in originele verpakking geretourneerd te worden inclusief aangehecht Adorafleur label tag.
-Bij constatering van vlekken of geuren tijdens het passen, moeten wij jouw retour weigeren.
-Wij bieden geen wasgarantie en verlenen ook geen garantie op knopen en ritsen.
-SALE ITEMS KUNNEN ALLEEN GERUILD WORDEN. 

Aankopen in de winkel kunnen niet geruild of geretourneerd worden.